KIEŁBA W GĘBIE

400.005PLN

Video

Opis projektu

Kiełba w Gębie” działa od maja 2014 roku, oferując tradycyjne dania kuchni polskiej w nowoczesnym wydaniu street food. Gwiazdami naszego menu są własnej roboty, naturalne kiełbaski z grilla, produkowane bez chemii i konserwantów, na bazie naszych autorskich receptur – w rodzinnej masarni w małopolskiej wsi. Surowce używane do produkcji pochodzą wyłącznie z małych, ekologicznych gospodarstw rolnych. Oprócz kiełbasek serwujemy kotlety schabowe i mielone, podawane w formie hamburgera oraz domowe pierogi na bazie receptur babci Jarka – założyciela „Kiełby w Gębie”. Nasze menu to naturalne i zdrowe smaki w cenach dostępnych dla wszystkich.

Historia:

MAJ 2014 – PIERWSZY FOODTRACK

MAJ 2015 – TEMAT RZEKA

LUTY 2016 – GRILL BAR NA CENTRALNYM

MAJ 2016 – CUD NAD WISŁĄ

JESIEŃ 2016 – „Planowane jest otwarcie Hali Koszyki (fb.com/HalaKoszyki/), a w niej kolejnej stacjonarnej „Kiełby” – w prestiżowej lokalizacji, która skupiać będzie ponad 20 innych konceptów gastronomicznych – aspirując do roli kulinarnego centrum Warszawy.”

W 2017 ROKU – „Chcemy się pojawić przynajmniej w dwóch kolejnych z największych miast w Polsce jak: Kraków, Wrocław, Poznań, Trójmiasto czy Katowice.”

Wierzymy, że naturalne, smaczne i dostępne jedzenie jest ważną wartością codziennego życia każdego z nas.

Leave a reply